Pečivo pro zdraví

Chléb podmáslový

Popis

Chléb podmáslový se vrací svojí recepturou a složením k tradičnímu podmáslovému chlebu již dříve vyráběnému v Čechách.
Chléb podmáslový je lehký a jemný světlý chléb, který díky obsahu mléčných výrobků je bohatým zdrojem vápníku, což je zvláště cenná výživa pro děti, dospívající a starší lidi.
Již 100 g chleba (asi 2 plátky) poskytuje 400 mg vápníku, což je polovina denní potřeby vápníku pro dospělé. Chléb mléčný je také vynikajícím zdrojem vitamínů. B1 a B9 a fosforu, které jsou cennými živinami, a které jsou nezbytné pro každodenní stravu.

Složení

Pšeničná mouka, práškové mléčné výrobky (20%) (syrovátka, podmáslí), sůl, pšeničný kvas v prášku, pšeničný lepek, obohacující látka: uhličitan vápenatý; zahušťovadlo: guarová guma; kmín, neztužený palmový tuk, protihrudkové činidlo: E551; činidlo pro úpravu mouky: kyselina askorbová, enzymy: xylanáza

Ke stažení

Recept - Chléb podmáslový
Specifikace - Chléb podmáslový