Zlepšovací přípravky

Master

w201-master-obrazek

Popis

Dává chlebu velký objem a dlouhotrvající svěžest.
Díky pečlivě vybraným enzymům a emulgátorům činidlo zvyšuje objem a prodlužuje čerstvost chleba až na 7 dní a v případě pasterizace až na 21 dní.
Přidání 1,5 až 2% zpomaluje proces rozkladu škrobu a rozpadání chleba při řezání, zajišťuje rovnoměrnou strukturu a atraktivní kůrku.
Perfektní pro balený chléb, který po dlouhou dobu udržuje vynikající chuť a vůni.

Složení

Pšeničná mouka, emulgátory: E472e, E471; regulátor kyselosti: diacetát sodný; zahušťovadlo: guarová guma; enzymy: xylanáza, amyláza; činidlo pro úpravu mouky: kyselina askorbová.

Ke stažení

Recept - Master
Specifikace - Master