Pečivo pro zdraví

Bulka špaldová

w214-bulka-spaldova-obrazek

Popis

Aromatické pšeničné pečivo, bohaté na různé zrna a semena, které vytvářejí mimořádně chutnou a aromatickou kompozici a které zůstává dlouho čerstvé. Správně vybrané ingredience činí z produktu bohatý zdroj cenných výživových hodnot, včetně četných vitamínů a minerálů. Extrémně vizuálně atraktivní produkt s možností použití různých tvarů.

Starověké pečivo bylo připraveno pomocí různých druhů pšenic, které byly v minulosti používány k výrobě pečiva. Starověké odrůdy pšenice, kultivované před staletími, jsou charakterizovány zvláštní chutím a nutričními vlastnostmi. Jedná se o nižší obsah lepku (ve srovnání s moderními odrůdami pšenice), který je také lépe absorbován tělem (ve srovnání s glutenem přítomným v moderních odrůdách pšenice).

Starověké pečivo je bohatou hodnotou výživy, zdrojem bílkovin, vitamínu B1, hořčíku, železa, zinku, vysokého obsahu vlákniny, vitamínů E a B9, fosforu, mědi a nízkého obsahu cukrů.

Kromě toho byla chutnost pečiva obohacena díky vysokému obsahu zrna a semen, jako je chia, černý kmín, slunečnice, lněná semena, sója a sezam.

Složení

Původní pšeničná mouka (54%) (celozrnná špalda, špalda, otruby, celozrnná mouka), bramborové vločky, pšeničný lepek, zrno špaldové pšenice (9,8%), sůl, sójové boby, kvas žitný v prášku, rostlinná vláknina, ekstrakt z ječného sladu, mletý kmín, enzymy: hemicellulasa, amyláza, xylanáza, lipáza; činidlo pro úpravu mouky: kyselina askorbová.

Ke stažení

Recept - Bulka špaldová
Specifikace - Bulka špaldová